Fodbold

Simeone flåede indskiftet spiller ud igen

Atlético Madrids Saul Niguez havde den tvivlsomme ære at blive skiftet både ind og ud i topbraget mod FC Barcelona.

Topbraget i LaLiga mellem FC Barcelona og Atlético Madrid var i forvejen et specielt opgør med stor betydning.

Men for Atlético Madrids Saul Niguez blev det ekstra specielt, da Diego Simeone både skiftede ham ind og ud i opgøret, der endte 0-0.

Den spanske profil startede på bænken, men allerede efter et lille kvarters tid kom han på banen og erstattede en skadet Thomas Lemar.

Den beslutning forklarer Simeone først:

- Vi startede med Saul inde i banen, og så havde vi Carrasco, der er mere en angriber, og derfor lå han i positionen bag angriberen, siger Diego Simeone.

Men efter 67 minutters spil blev Saul Niguez flået ud.

- Som minutterne gik, blev jeg bekymret for, at Saul havde et gult kort, så vi bragte João (Félix, red.) ind, siger Diego Simeone.

I første halvleg havde Saul Niguez fået et gult kort for at nedlægge Lionel Messi i en omstilling. Og i anden halvleg begik han endnu et stort frispark, hvor han dog slap for endnu en advarsel.

Alligevel endte det med, at han måtte forlade banen i utide, da han blev skiftet ud.

Atlético og Barca spillede mesterskabet i Real Madrids hænder

Med det uafgjorte resultat i titelbraget mistede begge mandskaber et skridt i mesterskabskampen, der er usandsynlig tæt.

Resultatet betyder faktisk, at den helt store vinder efter dagens opgør er Real Madrid. Nu kan de selv afgøre mesterskabet til egen fordel.

De forsvarende mestre spiller søndag deres kamp i denne spillerunde mod Sevilla. Med en sejr kan de lægge sig op på førstepladsen á point med Atlético i den bedste spanske fodboldrække.

Men fordi Real Madrid er bedre indbyrdes end Atlético Madrid, vil de med en sejr indtage førstepladsen.

Real Madrid mod Sevilla kan ses søndag klokken 21.00 på TV 2 SPORT X og TV PLAY.