Viborg-profil klar til kamp med tømmermænd

Kun to dage efter oprykningen til Superligaen tager Viborg hul på de sidste, betydningsløse kampe i 1. Division.

Takket være Esbjergs nederlag til Fredericia blev det den bedste mandag i lang tid for Viborg-truppen og deres fans.

Viborg er tilbage i Superligaen, og det blev fejret så grundigt, at profilen Christian Sørensen forventer, det kan tage flere dage at komme sig.

- Vi holdt et arrangement herude i klubben, hvor vi sad og så Esbjergs kamp på storskærm, fortæller Sørensen til TV 2 SPORT:

- Det er den kamp, hvor jeg har haft flest nerver på, så det er sindssyg fedt, at det endte, som det gjorde. Det kunne ikke være bedre. Nu skal aftenen nydes, og så er der kamp igen onsdag. Det bliver nok en kamp med lidt tømmermænd, men det tager vi gerne med.

I får vel lov til at fejre det?

- Vi bliver jo testet i hoved og røv, og vi er i en boble, så vi får lov til at nyde et par glas champagne. Og når restriktioner forhåbentligt bliver lempet lidt, så skal vi holde en kæmpe fest.

Mandag aften tabte Esbjerg 2-1 til Fredericia, og dermed kan vestjyderne ikke nå at hente hverken Viborg eller Silkeborg på første- og andenpladsen. Det kickstartede en spontan fest i Viborg, hvor noget af champagnen blev hældt ud over de fremmødte fans.

Esbjerg har ti point op til Silkeborg, men med tre kampe tilbage kan klubben maksimalt få ni point. Både Viborg og Silkeborg har derimod fire kampe tilbage, og pudsigt nok kan de fejre oprykningen, når de møder hinanden onsdag aften på Viborg Stadion.