Fodbold

Eriksen hædret med pris i Inter

Christian Eriksen har modtaget prisen for månedens bedste mål i Inter for sin langskudsscoring mod Napoli.

Der har været en del at fejre for Christian Eriksen den seneste tid.

For under to uger siden vandt han det italienske mesterskab sammen med Inter, og fredag blev han hædret med den interne prisen for månedens bedste mål i Inter.

Det oplyser klubben på Twitter.

Målet, der har ført danskeren til prisen, blev sat ind i en kamp mod Napoli 18. april. Her var Inter bagud 1-0, indtil Eriksen modtog bolden på kanten af feltet, hvorfra han med venstrefoden kanonerede bolden ind i det fjerne målhjørne og sikrede Inter-mandskabet vigtige point til titelkampen.

Se målet øverst i artiklen.

Selvom den danske midtbanemand blot har scoret tre mål fordelt på alle turneringer denne sæson, er det ikke første gang, han modtager prisen denne sæson.

Således blev han også hædret med prisen tilbage i januar for hans frisparksperle, der sendte rivalerne fra AC Milan ud af pokalturneringen.

Christian Eriksen har i alt spillet 32 kampe for Inter denne sæson fordelt på Serie A, Coppa Italia og Champions League.

Inter er som sagt allerede mester, men søndag har de mulighed for at sætte en kæp i hjulet på Juventus-mandskabets drømme om Champions League, når de to hold mødes klokken 18.00.

Kampen kan ses på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.