Fodbold

Danmarks stærkeste modstander har udtaget EM-trup

Danmark får noget at se til, når de møder Belgien i Parken til EM.

Det tager ikke lang tid at få øje på en verdensstjerne, når man kaster blikket nedover den trup, som Belgien tager med til EM i juni.

For dem er der flere af.

Landstræner Roberto Martínez har netop offentliggjort de 26 spillere, der udgør Belgiens trup til den forestående slutrunde, og her får Danmark lidt at se til, når de møder dem i anden gruppekamp den 17. juni.

- 11,5 millioner belgiere. 26 navne. 1 mål, oplyser det belgiske fodboldforbund på Twitter, hvor en liste med spillernavnene også fremgår.

Belgien topper verdensranglisten i fodbold, og nationen er en af de største favoritter til at vinde EM ifølge bookmakerne.

Selv indtager Danmark en plads som nummer 10 på verdensranglisten.

Hazard er med

I hver kæde er der flere dygtige spillere, som kan fremhæves.

Selvom den tidligere Chelsea-stjerne Eden Hazard har bøvlet med skader i Real Madrid i indeværende sæson, har han alligevel fundet sin vej til truppen. Ud af 37 mulige LaLiga-opgør har han været på banen i 14.

Derudover er Christian Eriksens holdkammerat i Inter Romelu Lukaku også med. Han har lavet 23 ligamål i denne sæson, og angriberen er kun overgået af Cristiano Ronaldo, der har scoret 29 gange i Serie A.

Manchester Citys offensive midtbanespiller Kevin De Bruyne og Real Madrids keeper Thibaut Courtois er selvsagt også at finde i truppen.

EM bliver spillet fra 11. juni til 11. juli i 12 forskellige værtsbyer.

Danmark møder Finland, Belgien og Rusland i gruppe B.