Fodbold

Braithwaite overrasket med gave efter afgørende scoring

En lokal restaurant ringede på døren hos familien Braithwaites hus efter pokalsemifinalen mod Sevilla.

Det har sine fordele at sende sit hold i pokalfinalen. Også uden for fodboldbanen.

Det fandt Martin Braithwaite ud af, efter han i begyndelsen af marts scorede det afgørende mål i semifinalen mod Sevilla.

Dagen efter blev der ringet på døren hjemme hos ham.

- Det var en overraskende levering fra en lokal restaurant, jeg tidligere havde bestilt fra. Åbenbart huskede de mit navn og besluttede sig for at give mig en gave. Et stort udvalg af desserter, siger danskeren ifølge Marca i et interview med magasinet Eight by Eight.

- Jeg behøver nærmest ikke at sige, at jeg havde nogle glade børn i huset den aften.

Tvivl om Braithwaites fremtid

Målet mod Sevilla er formentlig hans vigtigste, siden han kom til FC Barcelona sidste år.

Selv var han dog ydmyg efter sejren og fremhævede i stedet sin målmand, Marc-André ter Stegen.

- Jeg er virkelig glad. Folk snakker altid om os. Men i dag viste vi igen, at vi har en god mentalitet, sagde han og fortsatte:

- Jeg føler mig bare ekstremt heldig over, at vi har verdens bedste målmand i vores klub.

Den danske angribers kontrakt udløber først i 2024, men der er tvivl om hans fremtid i klubben. Den anerkendte Barcelona-avis Mundo Deportivo skriver blandt andet, at de tager det for givet, at Braithwaite forlader klubben til sommer.

Anderledes ser TV 2 SPORTs fodboldeksperter Mads Junker og Jakob Michelsen på det. De er begge overbeviste om, at danskeren også er i FC Barcelona, når spillerne kommer tilbage fra sommerpause.

FC Barcelona vandt pokalfinalen med 4-0 over Athletic Club. I ligaen kan de maksimalt blive nummer tre. Med én kamp tilbage har de to point ned til Sevilla på fjerdepladsen.