Fodbold

Messi er rejst på ferie - misser sidste ligakamp

FC Barcelonas superstjerne Lionel Messi er rejst på ferie forud for cataloniernes sidste ligakamp mod Eibar.

Den argentinske angriber Lionel Messi var ikke at finde på FC Barcelonas træningsbane fredag, da resten af holdkammeraterne finpudsede de sidste detaljer inden sæsonens sidste ligakamp.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at Messi er blevet sendt på ferie. De begrunder beslutningen med, at Messi er en af de spillere i truppen, der har spillet mest, og nu kan han få lidt ekstra hvile frem mod Argentinas deltagelse ved Copa America i juni måned.

Derfor er det altså med tilladelse fra klubben, at Barca-spillerne må undvære Messi på banen mod Eibar.

I LaLiga-stillingen kan FC Barcelona ikke længere slutte bedre end en tredjeplads, men de kan stadig blive hentet af Sevilla, der er to point efter på fjerdepladsen.

Messi er med 30 ligascoringer også langt foran sin nærmest konkurrent på topscorerlisten, så betydningen af opgøret mod Eibar er begrænset på den personlige konto.

33-årige Messis kontrakt med den spanske storklub udløber denne sommer. Han har scoret 672 mål i 778 kampe for Barcelona i sin gloværdige karriere, og det kan potentielt set være slut med samarbejdet nu.

Allerede sidste sommer var han tæt på et brud med Barcelona, men endte med at blive og fuldføre sin kontrakt, der løber til udgangen af juni måned.

Barcelonas præsident Joan Laporta slog for en måned siden fast, at han tror på en forlængelse af samarbejdet.

- Leo er verdens bedste spiller og har meget stærke bånd til klubben. Jeg er overbevist om, at han ønsker at blive, og vi vil gøre alt, hvad der er muligt, for at han gør det, sagde Laporta ifølge Reuters.