Randers holder på frontangriber i tre år mere

Den østrigske angriber Marvin Egho har sat sin signatur på en ny treårig aftale med Randers FC.

Randers FC har forlænget aftalen med angriberen Marvin Egho frem til sommeren 2024. Det oplyser fodboldklubben søndag på sin hjemmeside.

Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers, kalder Egho en vigtig spiller for holdet.

- Han er kommet stærkt tilbage efter en skadesperiode og har været fantastisk spillende i foråret, hvor der er blevet trukket store veksler på ham i angrebet.

- Han har leveret virkelig flotte præstationer, som vi glæder os til at bygge videre på. Derudover er han en utrolig god fyr at have i omklædningsrummet, siger Søren Pedersen.

For tre år siden hentede superligaklubben Egho hos det slovakiske hold Spartak Trnava.

Egho, der stod til at have kontraktudløb efter indeværende sæson, har i denne sæson været med til at hente den danske pokaltitel.

- Marvin har med to mål i såvel kvart- som semifinalerne været en afgørende faktor for, at vi nåede i pokalfinalen.

- Han har sprudlet af selvtillid og har som altid også arbejdet stenhårdt for holdet og været en vigtig spiller i begge ender.

- Derfor er det dejligt at se, at han har genfundet målformen i foråret, og det fortsætter forhåbentlig i den kommende sæson, siger Søren Pedersen.

Med pokaltitlen er Randers som minimum sikret deltagelse i gruppespillet i Conference League, og det har gjort beslutningen nemmere for Egho.

- Jeg har det virkelig godt i Randers, hvor vi har et fantastisk fællesskab, og holdet lige nu præsterer virkelig godt. Det var stort at vinde pokalfinalen for ikke så længe siden, og jeg nyder at spille fodbold i klubben.

- Vi går en spændende sæson i møde, og jeg glæder mig til endnu flere oplevelser i ligaen og nu også i Europa, siger Marvin Egho.

27-årige Marvin Egho har spillet 98 kampe og scoret 24 mål for Randers.