Fodbold

Fans tvang sig ind på stadion - BIF tavse om kaos

En video viser, hvordan store mængder af Brøndby-fans efter kampen har tvunget sig vej ind på stadion.

Brøndby IF har endnu større opbakning under guldfejringen, end de havde under kampen.

En video efter slutfløjt viser nemlig, at massevis af Brøndby-fans er stormet ind på stadion til guldfejringen.

Under kampen var stadion kun fyldt cirka halvt op, da de nuværende coronarestriktioner betyder, at fodboldstadions i Danmark ikke kan fyldes op endnu.

Lige nu er Brøndby Stadion dog fyldt med væsentligt flere mennesker, end der var tilladt til kampen. TV 2 SPORT har været i kontakt med fans, der ikke havde billet til kampen, men som lige nu befinder sig inde på stadion til guldfejringen. Det var angiveligt slet ikke svært at skaffe sig selv adgang til stadion efter slutfløjt.

Ifølge TV 2 SPORTs reporter på Brøndby Stadion er det tydeligt at se, at der lige nu er langt flere mennesker inde på stadion, end der var under kampen.

I en video kan man også høre, hvordan fansene råber "vi skal ind, vi skal ind", mens de tvinger sig adgang ind på stadion.

Billeder viser, hvordan fans trodsede hegn og sikkerhedsvagt for at komme ind på stadion. Video: TV 2 Lorry

Brøndby er tavse

TV 2 SPORT har været i kontakt med sikkerhedschef i Brøndby, Mickel Lauritsen, der havde travlt med mange ting og derfor ikke havde tid til at svare på spørgsmål. Han henviste os til at tale med kommunikationschef Christian Schultz, der heller ikke ønskede at svare på det.

Administrerende direktør i Brøndby, Ole Palmå, ønsker heller ikke at forholde sig til det.

Selv har Brøndby IF skrevet på Twitter, at der er pres på indgangene: