Fodbold

Conte er færdig i Inter

Christian Eriksen og resten af Inter-mandskabet skal have ny træner på trods af, klubben netop har løftet Serie A-guldet.

Det er ved at tegne sig en tendens i europæisk topfodbold.

Hansi Flick stopper i Bayern München, selvom klubben snuppede det tyske guld. Christophe Galtier er færdig i Lille, selvom klubben netop har sikret sig guld i Frankrig.

Og nu er Antonio Conte så færdig i Inter, der i suveræn stil sikrede guld i Serie A i denne sæson. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

- Inter meddeler, at klubben er nået til enighed om, at kontrakten opsiges med træneren Antonio Conte.

- Hele klubben vil gerne takke Antonio for det ekstraordinære arbejde, han har udført, hvilket kulminerede med at vinde klubbens 19. mesterskab. Antonio Conte vil for evigt forblive i vores klubhistorie.

Antonio Conte havde ellers stadig et år tilbage af sin kontrakt med den milanesiske mesterskabsklub.

Conte nåede at være ansat i Inter i to sæsoner. I sin første sæson blev det til sølv, hvilket så i år blev ændret til guld. Mesterskabet var Inters første i 11 år.

Ifølge den anerkendte sportsjournalist Fabrizio Romano er parterne blevet enige om, at Conte modtager syv millioner euro i kompensation. Det svarer til cirka 52 millioner danske kroner.

Han skriver ligeledes, at Conte og klubben ikke kunne blive enige om, hvilken fremtid Inter skulle bevæge sig ind i.

Ifølge flere italienske medier arbejder Inter nu på at få ansat Lazio-træneren Simone Inzaghi. Dette er dog stadig blot på rygtebasis.