EM fodbold

Dolberg drømmer om Premier League-skifte

Selv om Kasper Dolberg har det godt i franske Nice, vil et skifte til Premier League være tillokkende.

Kasper Dolberg stråler af selvtillid inden strabadserne med det danske EM-hold, der fredag rejste mod Østrig for at spille testkamp mod Tyskland.

Sommerens EM kan blive et udstillingsvindue for den danske landsholdsangriber, der dog også har det fint i den franske fodboldklub Nice.

- Som udgangspunkt skal jeg ikke videre. Nu må vi se, hvad der sker. Jeg ved det ikke. Jeg tænker, at vi lige tager EM først, og så må jeg tænke på det andet bagefter.

- Jeg vil da meget gerne spille i Premier League på et tidspunkt, det er helt sikkert, siger Dolberg.

Han sluttede af med at spille fuld tid for Nice i de sidste ti ligakampe i sæsonen, som ellers også har været afbrudt af skader og perioder uden mål.

- Det har været fedt med de mange kampe til slut. Det har jeg virkelig nydt. At træne hele ugen og spille kamp i weekenderne er jo det, jeg gerne vil.

- Jeg føler mig fit, og jeg har spillet 90 minutter de sidste mange weekender. Så det er tæt på at være perfekt, siger Dolberg.

En fransk rutsjebanetur

Det blev dog kun til seks ligamål i denne sæson. Det var fem færre end sidste sæson.

- Det har været op og ned. Der har været nogle gode perioder, og så har der været nogle ikke så sjove perioder.

- Det har også været en spændende og sjov sæson. Jeg har spillet nogle fede kampe og haft nogle gode oplevelser. Det gav en god følelse at score og slutte af med at vinde over Lyon, siger Dolberg.

Han føler, at selvtilliden er god inden EM, hvor han ser ud til at skulle kæmpe med FC København-angriberen Jonas Wind om pladsen som frontangriber på landsholdet.

- Jeg føler mig som en stor del af holdet, og vi har alle sammen fået lidt spilletid. Det kommer også an på modstanderen. Men jeg står klar.

- Jeg vil selvfølgelig altid gerne spille alle kampe, men der er mange gode spillere på holdet. Så jeg er bare glad, når jeg skal spille, siger Dolberg.

Danmark skal spille testkamp mod Tyskland på onsdag i Østrig.