Fodbold

Medier: Bo Henriksen erstatter Priske i FCM

Flere medier skriver lørdag, at Brian Priske skifter FC Midtjylland ud med belgiske Royal Antwerp, mens Bo Henriksen skal erstatte Priske.

Bo Henriksen erstatter Brian Priske som cheftræner i FC Midtjylland.

Det erfarer både B.T. og Ekstra Bladet.

Tidligere lørdag erfarede begge medier, at Priske forlader FC Midtjylland til fordel for belgiske Royal Antwerp. Det blev senere fulgt op af to store belgiske medier Het Nieuwsblad og Het Laatste Nieuws.

FC Midtjylland eller Royal Antwerp har ikke selv har ikke meldt noget officielt ud. FC Midtjylland bekræfter til TV 2 SPORT, at Brian Priske i øjeblikket befinder sig i Belgien.

Bo Henriksen har stået uden et trænerjob, siden han stoppede i AC Horsens i august sidste år. Han har i sæsonens løb fungeret som fodboldekspert for NENT.

Men nu tyder det altså på, at han skal afløse Brian Priske, der nåede at stå i spidsen for FC Midtjylland i to sæsoner, hvor han blandt andet var med til at vinde det danske mesterskab i 2020.

Derudover formåede Brian Priske at føre FC Midtjylland til gruppespillet i Champions League for første gang i klubbens historie. I den netop overståede sæson måtte midtjyderne nøjes med en andenplads i Superligaen.