EM fodbold

Stjerne brækker knogler i ansigtet kort før Danmark-møde

Belgiens landstræner fik pludselig noget at tænke over, da Kevin De Bruyne lørdag måtte udgå af Champions League-finalen.

Med tårer i øjnene forlod Kevin De Bruyne lørdag aften Champions League-finalen mod Chelsea.

Ikke fordi han og Manchester City tabte, men fordi han var blevet skadet efter et sammenstød med Antonio Rüdiger. Søndag skriver den belgiske stjerne i et opslag på Instagram, at han har brækket næsen og en knogle tæt på øjet.

- Jeg har det okay nu. Jeg er selvfølgelig skuffet over i går, men vi slår selvfølgelig tilbage!

Det vil være et kæmpe slag for Belgien

Mads Junker

Det sker med under to uger til EM, hvor han sammen med Belgien skal møde blandt andre Danmark.

Det vides endnu ikke, om det vil koste Kevin De Bruyne en længere pause, eller om kampen mod Danmark er i fare for den belgiske stjerne. Men skulle det være tilfældet, kan det få konsekvenser for belgierne, vurderer TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker.

- Man kunne se det i finalen går, at selv på så stjernespækket et mandskab har de brug for ham. Og det bliver det samme med Belgien. Han er i min optik verdens bedste midtbanespiller, så han er den værste spiller, de kan mangle. Det vil være et kæmpe slag for dem, hvis han ikke er med.

- Hvis han er ude, vil det forringe Belgiens chancer i gruppespillet og på den lange bane under EM. De har stjernespillere på alle pladser, men han er en markant skikkelse. Det er et plus for Danmark, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, siger Mads Junker.

Belgien og Danmark krydser klinger i den anden gruppekamp ved EM. Kampen spilles 16. juni i Parken.

Lørdag aften måtte Kevin De Bruyne lade sig udskifte efter 66 minutter, hvor Manchester City var bagud med 0-1. Det blev også kampens resultat.

Kevin De Bruyne har været en af de helt store profiler i de seneste sæsoner for både Belgien og Manchester City, og det er ventet, at midtbanestjernen vil få en afgørende rolle for det belgiske hold i jagten på et topresultat ved sommerens EM-slutrunde.