EM fodbold

DBU frigiver over 500 billetter ekstra til EM-kamp

De fans, der får nogle af de ekstra billetter, vil få direkte besked, oplyser DBU.

Der kan komme endnu flere danske roligans på lægterne til Danmarks EM-åbningskamp 12. juni.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har skaffet yderligere 522 billetter til kampen mod Finland. Billetter der udelukkende vil gå til danske fans, som tidligere fik annulleret deres billet til kampen.

Det glæder DBU's administrerende direktør, Jakob Jensen.

- Vi arbejder for at få så mange danske fans som muligt på stadion til alle kampene, og det vil vi arbejde hårdt for helt frem til, at kampene fløjtes i gang. Vi har løbende en dialog med alle parter, der har billetter, for at sikre os, at alle billetter bliver udnyttet, oplyser han til TV 2 SPORT.

Hvordan har I skaffet de ekstra billetter, I er kommet i besiddelse af?

- Vi har blandt andet kontaktet mange af vores samarbejdspartnere med billetter på hånden for at sikre, at absolut ingen billetter går til spilde. På den vis har vi nu fundet flere billetter til kampen mod Finland. Det er rigtig godt, at den dialog nu giver muligheden for, at mere end 500 ekstra danske fans kan komme på stadion og være en del af den her unikke begivenhed.

Jakob Jensen fortæller desuden, at han og DBU fortsat vil arbejde for at skaffe flere billetter. Både til åbningskampen men også til de to andre gruppekampe.

Danmarks program ved EM-slutrunden:

  • 12. juni: Danmark - Finland
  • 17. juni: Danmark - Belgien
  • 21. juni: Danmark - Rusland

Billetterne vil blive fordelt ud fra en lodtrækningsliste i landsholdets fanklub. Her er fans placeret efter antallet af loyalitetspoint. DBU oplyser, at fans, der modtager billetter, vil få direkte besked.

I alt er der tilladelse til at lukke 15.900 tilskuere ind til hver kamp i Parken.