Fodbold

Eriksens nye træner på plads

Italienske Simone Inzaghi tager over efter succestræneren Antonio Conte.

Efter mange, mange år i Lazio skifter træner Simone Inzaghi til Inter. Det oplyser Christian Eriksens arbejdsgiver på sin hjemmeside.

- FC Internazionale Milano vil gerne byde Simone Inzaghi velkommen til klubben som vores nye cheftræner. Den italienske træner har skrevet under på en toårig kontrakt, skriver Inter på sin hjemmeside.

Inzaghi, der som aktiv var på kontrakt i Lazio fra 1999 til 2010, kommer til Inter efter et længe ventet mesterskab, der efterfølgende endte i en afsked med succestræneren Antonio Conte.

Det var Inters første mesterskab i 11 år.

Inzaghi nåede 249 kampe siden sin ansættelse som cheftræner i 2016. Det er første gang i trænerkarrieren, at Simone Inzaghi skal være træner andre steder end i Lazio.

Efter sit karrierestop i 2010 blev han således tilknyttet klubbens ungdomsafdeling, hvor han har trænet flere forskellige hold.

I den seneste sæson førte han Lazio til en sjetteplads i Serie A. I Inter forventes han formentlig at opnå større resultater.

Tidligere på året sikrede Inter sig nemlig det første mesterskab siden 2010 og brød Juventus' stime på ni mesterskaber i træk.

Det lykkedes Antonio Conte at føre Inter til mesterskabet efter to år i klubben, og Christian Eriksen var med på rejsen i halvandet år. Danskeren kom til klubben i januar 2020.

Efter en svær begyndelse blev Christian Eriksen en vigtigere og vigtigere del af Inter-holdet i mesterskabssæsonen.

Danskeren spillede fast i den sidste del af sæsonen og nåede at bidrage med tre scoringer.