- Danmark er blandt de bedste i Europa, siger Bosniens landstræner

Danmark er blandt de fem bedste lande i Europa, mener Bosniens fodboldlandstræner før søndagens testkamp.

Der er begrænset optimisme at spore i Bosnien-Hercegovinas landsholdslejr inden søndagens møde med Danmark.

Bosnierne kommer til kampen på Brøndby Stadion uden en række store profiler, og samtidig har verdensranglistens nummer 55 ikke vundet en landskamp i 566 dage - det var over upåagtede Liechtenstein.

Siden har bosnierne spillet 12 landskampe uden sejr, og landstræner Ivaylo Petev tvivler på, at den statistik bliver brudt mod Danmark.

- Danmark er blandt de fem bedste hold i Europa, og de kommer til at have en anden tilgang til at møde os, end Montenegro havde (i testkamp i onsdags, red.).

- For Danmark handler kampen om at blive klædt godt på før EM, og vi skal vise vilje og engagement fra første til sidste minut for at kunne være med, siger han.

Glæder sig til fans på lægterne

Landstræneren ser dog frem til at skulle spille en kamp foran mange tilskuere. Op mod 10.000 fans ventes på lægterne i Brøndby.

- Der kommer helt sikkert til at være en skøn atmosfære, og det skal vi nyde, siger Ivaylo Petev.

Bosnien-Hercegovina mĂĄ blandt andre se bort fra profilerne Edin Dzeko (Roma), Edin Visca (Basaksehir), Miralem Pjanic (Barcelona) og Marko Pjaca (Juventus-ejet).

Det gør kun søndagens kamp vanskeligere, men backen Darko Todorovic håber, at bosnierne kan løfte deres spil sammenlignet med holdets 0-0-kamp mod Montenegro i onsdags.

Han påpeger dog, at det bliver svært at gøre mod et så stærkt hold som det danske.

- Vi skal møde en stærk modstander, som er ved at forberede sig til EM. Danmark fik 1-1 mod Tyskland, så det er åbenlyst en modstander med høj kvalitet, vi skal møde. Vi skal spille op til vores allerbedste og så håbe på et godt resultat, siger han.

Opgøret begynder søndag klokken 18.