Fodbold

United-ejer brød 16 års stilhed og dukkede op til fanmøde

Manchester Uniteds næstformand og medejer Joel Glazer brød stilheden i offentligheden, da han dukkede op til et fanmøde og svarede på spørgsmål.

Det er ikke nyt, at fans af Manchester United ikke er tilfredse med klubbens ejere. Langtfra.

Og den amerikanske Glazer-familie blev på ingen måde mere populær, da hele sagen om Manchester Uniteds involvering i European Super League-projektet rullede i april og maj. Det førte blandt andet til store fanprotester mod klubbens ejere.

Men fredag søgte Joel Glazer, der er den ene af de seks amerikanske søskende bag Manchester United, forsoning og forståelse hos nogle af klubbens fans, da han dukkede op på et virtuelt møde med udvalgte Manchester United-fans og besvarede spørgsmål. Det er første gang, at Joel Glazer taler offentligt om sit medejerskab af Manchester United siden 2005.

Det skriver BBC Sport.

- Jeg var glad for at kunne være med til fanmødet og høre på tilhængernes synspunkter, svare på deres spørgsmål og idéudvikle omkring et bedre samarbejde i fremtiden, siger Joel Glazer ifølge BBC.

- Som ejere vil vi gerne præcis de samme ting som fansene: et succesrigt hold og en stærk klub. Og vi vil arbejde i fællesskab for at nå de mål.

Joel Glazer deltog på det virtuelle møde fra sit kontor i USA, og mødet endte med vare mere end to og en halv time.

Udover at besvare spørgsmål fra de udvalgte fans erklærede Glazer også, at ejerne har i sinde at danne en slags fanbestyrelse, der skal have en grad af indflydelse i klubben. En bestyrelse, som ejere og ledere af klubben kan konsultere angående forskellige spørgsmål om klubbens drift. Det forslag faldt i god jord hos de tilstedeværende fans ifølge BBC.