EM fodbold

Hjulmand sår tvivl om offensiv profil inden EM

I Danmarks sidste testkamp inden EM måtte Robert Skov forlade banen i utide med smerter. Det vækker bekymring hos Kasper Hjulmand.

Rynkerne er til at få øje på i Kasper Hjulmands pande mandag formiddag.

Resultatmæssigt fik landstræneren og resten af det danske landshold ellers en glimrende optakt til EM, da de søndag vandt 2-0 over Bosnien i den sidste testkamp.

Men dagen derpå er Hjulmand en smule bekymret over Robert Skov, der forlod banen i smerter i anden halvleg efter en duel med en bosnisk spiller. Offensivspillernes tilstand er endnu uvis, selvom landstræneren i første omgang nedtonede omfanget af den potentielle skade.

- På stående fod er Robert den spiller, vi ved mindst om. Han skal undersøges i løbet af i dag (mandag, red.), og så må vi se, hvad det bliver til. Der går nok et par døgn, før vi har det fulde billede af Robert, oplyser Hjulmand før mandagens træningspas til TV 2 SPORT.

Forud for træningen var Skov ikke omklædt, og det tyder altså på, at han skal bruge dagen i undersøgelseslokalet, mens hans landsholdskammerater er på træningsbanen. På TV 2 SPORTs tv-billeder fremgår det, at han får sig en snak med Hjulmand, inden han forlader anlægget igen.

Danmarks første kamp ved EM finder sted på lørdag, hvor Finland skal en tur i Parken. Udover Skovs tilstand melder landstræneren resten af truppen nogenlunde kampklar.

- Vi har Christian Nørgaard på vej tilbage, som vi har bygget op. Det samme gælder for Andreas Skov Olsen, som vi holdt ude i går (søndag, red.) på grund af nogle problemer med lysken, lyder det.

Vred rundt

Skov, der i hverdagen spiller i tyske Hoffenheim, vred rundt på sin venstre ankel, da uheldet indtræf mod Bosnien. Efterfølgende spillede han videre, men med små 20 minutter tilbage af opgøret, lod han sig udskifte.

Senere blev han set på bænken med en ispose omkring det beskadigede område, mens han modtog behandling.

Også forsvarsspiller Nicolai Boilesen var offer for en voldsom tackling mod slutningen af kampen, hvilket fik Hjulmand op i det røde felt. Men i skrivende stund er der ikke sket noget mere alvorligt med FCK-spilleren.