Fodbold

AGF henter assistent i Premier League

David Nielsen får engelsk støtte i AGF. Klubben har ansat Dave Reddington som assistenttræner.

AGF opruster med erfaring fra Premier League, når Dave Reddington tiltræder som assistenttræner i den kommende sæson.

Den tidligere first team coach i Crystal Palace skal danne trænertio med cheftræner David Nielsen og den nuværende assistent Morten Karlsen, oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Dave skal være med til at videreudvikle vores hold og forbedre dele af vores spil. Dave arbejder med klare principper og høje krav, og skal bidrage til at forbedre og udvikle vores udtryk som hold. Derudover skal Dave også - med sit fodboldsyn og sin erfaring - bidrage til at højne vores kultur og vores træningsniveau i dagligdagen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

I den seneste Superligasæson blev AGF nummer tre i grundspillet, hvorefter det blev til en fjerdeplads i mesterskabsspillet og et nederlag i pokalsemifinalen.

Tre år i Premier League

Samtidig arbejdede Reddington under den tidligere FCK-træner Roy Hodgsen, hvor de førte Crystal Palace til en placering nummer 14 ud af 20 hold i Premier League i Roy Hodgsons sidste sæson.

Bortset fra en fireårig periode i Watford har Reddington arbejdet i Crystal Palace siden 2004. Han startede som ungdomstræner, og siden 2018 har han været first team coach for klubbens Premier League-hold.

- I England har jeg arbejdet i forskellige miljøer inden for fodbold og det er nu det rigtige tidspunkt for mig til at prøve mig selv af i en anden liga med nye udfordringer, siger Dave Reddington til AGFs hjemmeside.

AGF indleder sæsonforberedelserne den 17. juni. Den 18. juli kommer de danske mestre fra Brøndby på besøg i første runde af den nye Superligasæson.