- Et af de mest skræmmende øjeblikke, skriver Braithwaite

Den danske Barcelona-angriber indlemmer nu omverdenen i, hvordan han har det efter den surrealistiske oplevelse.

Martin Braithwaite har som den første spiller på landsholdet delt ord efter den forfærdelige episode med Christian Eriksen lørdag aften.

Her faldt Eriksen om på banen i EM-kampen mod Finland og måtte have livreddende hjertebehandling, inden han senere blev kørt på Rigshospitalet.

Braithwaite har været ved tasterne på det sociale medie Twitter, hvor han deler sin tanker om den traumatiske oplevelse.

- I går aftes var et af de mest skræmmende øjeblikke i mit liv. Mine tanker er ved Christian, hans kone, børn og familie. Jeg er taknemmelig for, at han er stabil og i live. Det er alt, der betyder noget. Jeg håber at se dig snart, min ven, skriver Martin Braithwaite på Twitter.

Joakim Mæhle delte tidligere søndag et billede af Christian Eriksen på sin Instagram.

Kampen blev genoptaget

Da nyheden om, at Christian Eriksen var vågnet på Rigshospitalet, kom, besluttede de danske spillere sig for at forsøge at fuldføre kampen. Det var den ene af to muligheder, som også indebar at spille kampen færdig søndag klokken 12.

Efter mere end halvanden times afbrydelse blev kampen genoptaget, og Finland endte med at vinde opgøret i Parken med 1-0.

Danmark brændte et straffespark undervejs.

Det var begge holds første kamp under EM, hvor Danmark også er i gruppe med Rusland og Belgien.

- Hans tests er fine

Søndag kom der opløftende nyt om Eriksen. Landsholdslægen Morten Boesen kunne nemlig fortælle, at de tests, der er foretaget på Christian Eriksen, ser fine ud.

Eriksen er stadig indlagt på Rigshospitalet til yderligere observation.

I skrivende stund vides det ikke, hvad der forårsagede Inter-spillerens hjertestop.

Morten Boesen kunne desuden berette, at han havde talt med Christian Eriksen et par gange i løbet af søndagen, og han er fortsat stabil, vågen og svarer relevant og klart.