EM fodbold

Hareide løb ud af EM-studiet, da billederne af Eriksen rullede over skærmen

Nordmanden blev enormt påvirket, da han så, hvad der skete med Christian Eriksen.

Alle følelser var i spil, da Christian Eriksen pludselig kollapsede under Danmarks EM-nederlag på 0-1 til Finland lørdag aften.

Det gjaldt også for den tidligere landstræner Åge Hareide. Han var en del af det norske fodboldstudie, da situationen indtraf. Og nordmanden reagerede prompte.

- Da det skete, gik jeg bare hjem. Jeg forlod studiet. De kunne ikke sige så meget om det. Vi vidste ikke, hvordan det ville gå med Christian, siger Åge Hareide til norske Dagbladet.

Nordmanden tilføjer i sin klumme hos BT, at han løb gennem regnen hjem til sin lejlighed, fordi han frygtede det værste.

- Jeg var så bange for, at han skulle dø. Jeg stod i studiet hos NRK i Norge, da han faldt om. Jeg kunne ikke tro det. Jeg kunne ikke være der. Jeg måtte hjem.

Har aldrig oplevet den tilstand

Åge Hareide fortæller til Dagbladet, at hans forhold til Christian Eriksen er rigtig godt, og derfor ramte nyheden ham ekstra hårdt.

- Det gjorde et enormt indtryk på alle. Jeg var i chok. Jeg har aldrig været i sådan en tilstand af chok før, siger han til det norske medie.

Efterfølgende skrev Åge Hareides søn, Bendik Hareide, på Twitter, at han havde en besked fra sin far:

- Jeg er utrolig lettet over at få besked om, at Christian er vågen og stabil. Det er en fantastisk spillergruppe, som er gode til at passe på hinanden og alle omkring dem. Alt godt til Christian og hans familie, lød beskeden, som Hareide junior videreformidlede for sin far.