EM fodbold

Mere nyt om Eriksen senere i dag

Dansk Boldspil-Union afholder en presseseance søndag eftermiddag. Landsholdslægen og fodbolddirektøren vil være til stede.

Efter søndagens gode nyheder om Christian Eriksen er Dansk Boldspil-Union (DBU) klar til at fortælle mere.

Det sker søndag klokken 15, hvor unionen stiller op både digitalt og foran tv-kameraer.

Det fortæller TV 2 SPORTs reporter, der er til stede ved landsholdets hotel i Helsingør.

- Seneste nyt er, at Christian Eriksen fortsat er stabil, og at landsholdet har været i kontakt med ham her til formiddag. Derudover holder landsholdet en presseseance klokken 15, hvor landsholdslægen og fodbolddirektør Peter Møller vil sætte nogle flere ord på hændelsen i går, siger TV 2 SPORTs reporter Patrik Strodl Petersen.

- Det er et landshold, der kommer sig dagen derpå. De har modtaget krisehjælp og forsøger at bearbejde den frygtelige oplevelse, det var at stå så tæt på en holdkammerat og nær ven, der kæmpede for livet.

Fortsat indlagt

Christian Eriksen faldt pludselig om under Danmarks EM-premierekamp mod Finland, hvorefter han modtog livreddende hjertebehandling på banen i Parken.

Lørdag aften oplyste DBU og UEFA, at Eriksen var vågen og i stabil tilstand. Han var også i kontakt med sine holdkammerater, der efterfølgende valgte at spille kampen mod Finland til ende.

Søndag tilføjede DBU, at Christian Eriksens tilstand på Rigshospitalet fortsat er stabil:

- Hans tilstand er fortsat stabil, og han er fortsat indlagt for at få yderligere undersøgelser, lyder det blandt andet i opdateringen.

Danmark tabte kampen mod Finland med 1-0.