EM fodbold

- Vi skulle ikke have været på banen igen, siger Hjulmand

Landstræner Kasper Hjulmand har dårlig samvittighed over, at spillerne kom tilbage på banen.

- Jeg synes ærlig talt ikke, vi skulle have været på banen igen.

Sådan lyder det fra landstræner Kasper Hjulmand på pressemødet søndag efter Christian Eriksens kollaps mod Finland lørdag aften.

Efter små to timers afbrydelse efter midtbanespillerens uhyggelige kollaps kom spillerne på banen igen og spillede kampen færdig.

- Jeg har lidt en dårlig samvittighed over, at vi var derude igen, lyder det fra Hjulmand, som uddyber det valg, staben og spillerne stod overfor.

- Min fornemmelse var helt klart, at det var en af de to muligheder, og der var ingen, der kunne overskue ikke at kunne sove og skulle med en bus ind igen, klæde om igen, så det var bare med at få det overstået og så komme hjem.

Fodbolddirektør Peter Møller tilføjer, at ingen har tvunget holdet til at fortsætte kampen, men bakker dog op om landstrænerens holdning.

- Jeg synes, at det er helt relevant, at vi efterfølgende sætter spørgsmålstegn ved, om det var den rigtige beslutning (at genoptage kampen, red.), siger Peter Møller.

TV 2 SPORT forsøger at få en ny kommentar fra UEFA, efter Kasper Hjulmands og Peter Møllers nye udtalelser.

Spillerne kunne ikke rokke sig

Efter at have modtaget hjertemassage på banen blev han båret ud omkranset af hvide lagner og efterfølgende fragtet til Rigshospitalet i en ambulance.

Spillerne sad derefter i omklædningsrummet og ventede på nyt.

- Vi kunne ikke rokke os, før vi fik en tilkendegivelse af, at han var ved bevidsthed.

- Vi fik besked om, at der var talt med ham, og at han var ved bevidsthed og talte, siger Hjulmand.