EM fodbold

- Vi talte ikke sammen længe, siger Mbappé om batalje

Kylian Mbappé og Olivier Giroud er ikke de bedste venner forud for EM, hvor Frankrig er havnet i en hård pulje.

Uroen ulmer en smule på det franske landshold, før de skal i aktion ved EM.

Efter Frankrigs sidste testkamp imod Bulgarien, kom Olivier Giroud nemlig med en negativ kommentar rettet mod Kylian Mbappé.

For selvom Giroud lavede to mål undervejs, følte han ikke, at han fik bolden så ofte, som han fortjente. Det reagerer Mbappé nu på.

- Det er rigtigt, at vi har talt om situationen. Vi talte ikke sammen længe måske fordi der ikke var meget at sige. Jeg var en smule påvirket af det, siger angriberen til Get French Football News.

Mbappé har flere gange forsøgt at komme til genmæle, siden Girouds udtalelse.

Udtalelsen var ikke noget problem

Egentlig havde han faktisk ikke noget problem med selve udtalelsen. Det var noget andet, der irriterede den franske Paris Saint-Germain-stjerne.

- Det er mere, at det kom ud i offentligheden. Jeg så ham i omklædningsrummet. Jeg ønskede ham tillykke med de to mål. Der sagde han ingenting.

- Senere fandt jeg ud af det i pressen. Det er mere det, end hvad han sagde. Der var ikke noget vildt i det, han sagde, lyder det fra Kylian Mbappé.

De to spillede sammen i Frankrigs angreb imod Bulgarien, fordi Real Madrid-stjernen Karim Benzema måtte udgå med en skade undervejs.

Alle tre angribere er med i truppen under EM for Frankrig, der åbner slutrunden med en kamp imod Tyskland tirsdag.