EM fodbold

- Der skete noget positivt under træningen i går

Landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at landsholdsspillerne smiler mere og mere, efterhånden som de gode nyheder om Eriksen tikker ind.

Humøret bliver bedre og bedre i den danske landsholdslejr.

Det fortæller landstræner Kasper Hjulmand på et pressemøde, efter at holdet er kommet tilbage på træningsbanen.

- Der skete noget positivt, fra træningen startede, til vi var færdige, siger Hjulmand tirsdag formiddag.

- Det var en god træning, og efterfølgende kom der flere og flere smil frem blandt spillerne.

- Jeg kunne også mærke det til aftensmaden. Der kom latter fra bordene, og glæden er begyndt at overtage. Det er rigtig godt - velvidende at det ikke er noget, man bare lige ryster af sig, siger Hjulmand.

Tirsdag morgen sendte Christian Eriksen et billede fra hospitalssengen, hvor han sidder med tommelfingeren i vejret og smiler.

Landstræneren siger om billedet, at det er uvirkeligt at se ham sådan. Men det synker mere og mere ind, at Christian Eriksen har det godt. Og det gør det lettere for spillerne og Hjulmand selv at tænke på fodbold.

- I dag tager vi endnu et skridt. Det var godt at træne i går, og det bliver det igen i dag.

- I går var det ikke en taktisk dag, men det er det i dag. Vi starter forberedelserne hen mod Belgien, og det kan vi gøre med god samvittighed.

Eriksen fortsat indlagt

Christian Eriksen er fortsat indlagt på Rigshospitalet. Allerede mandag blev det meldt ud, at de første testresultater har været fine.

Eriksen skal igennem yderligere undersøgelser, inden DBU kan melde mere ud:

- Så længe vi ikke har konklusionerne fra undersøgelserne, kan vi ikke udtale os mere om hans tilstand, fortæller Jakob Høyer, kommunikationschef i Dansk Boldspil Union.

Danmark spiller mod Belgien torsdag klokken 18.