EM fodbold

Kronprinsen besøger dansk træning

Kronprins Frederik er tirsdag mødt op til den danske landsholdstræning i Helsingør.

Der er fint besøg ved tirsdagens landsholdstræning, hvor Kronprins Frederik har meldt sin ankomst.

Træningen er den anden for de danske spillere siden lørdagens voldsomme oplevelse omkring Christian Eriksens kollaps på banen.

Kronprinsen var også til stede i Parken lørdag, da Danmark mødte Finland. Efterfølgende sendte han sammen med Kronprinsessen en hilsen til Christian Eriksen via Kongehusets Instagram-konto.

- Det vigtigste i aften er, at Christian Eriksen efter omstændighederne har det godt. Det var rørende at opleve den fantastiske holdånd og opbakning fra spillere og fans, efter den store forskrækkelse vi alle fik, skrev Kronprinseparret.

På billedet over artiklen kan man se Kronprinsen, der side om side med målmandstræner Lars Høgh følger med i landsholdets dataanalytikers oplæg til de danske spillere. Efter oplægget overværede Kronprinsen den første del af landsholdets træning, og han talte med både landstræner Kasper Hjulmand og DBUs fodbolddirektør, Peter Møller.

Kronprins Frederik talte med Kasper Hjulmand inden tirsdagens træning.
Kronprins Frederik så med, da landsholdet påbegyndte tirsdagens træning.

Holdet forsøger at se fremad

Dagens træning skulle bruges på at forberede spillerne til Danmarks anden gruppekamp ved EM mod Belgien, der bliver spillet torsdag klokken 18.00.

På tirsdagens pressemøde forud for Belgien-kampen sagde landstræner Kasper Hjulmand, at spillerne havde en god træning mandag, og at de nu forsøger at fokusere på de kommende kampe, selvom det fortsat er svært.

- Der skete noget positivt (mandag, red.), fra træningen startede, til vi var færdige. Det var en god træning, og efterfølgende kom der flere og flere smil frem blandt spillerne, siger Hjulmand.

- I dag tager vi endnu et skridt. Det var godt at træne i går, og det bliver det igen i dag. I går var det ikke en taktisk dag, men det er det i dag. Vi starter forberedelserne hen mod Belgien, og det kan vi gøre med god samvittighed, siger han.

Danmark tabte kampen mod Finland 1-0. I den anden kamp i puljen vandt Belgien over Rusland. Derfor topper Belgien og Finland puljen med tre point hver.