EM fodbold

Ekstra billetter til salg til Danmarks kamp

UEFA frigiver 300 billetter til Danmarks kamp mod Belgien torsdag aften.

Hvis man ikke har nået at skaffe en billet til torsdagens danske kamp i Parken mod Belgien, kan det muligvis nås endnu.

UEFA har nemlig meddelt, at de åbner et restsalg med 300 billetter til Danmark mod Belgien.

Ifølge DBU's fankoordinator, Anders Hagen, bliver billetterne sat til salg klokken 09.00 på UEFAs hjemmeside, hvor danskerne altså har mulighed for at skaffe sig en plads på nationalstadionet.

Kampen mellem Danmark og Belgien spilles klokken 18.00, og indtil nu har det ikke være muligt at købe en billet til kampen, hvis ikke man havde skaffet en på forhånd. Nyheden om det forestående billetsalg kommer under et døgn, efter der ellers blev meldt udsolgt i Parken.

Onsdag kunne den danske fankoordinator nemlig fortælle, at de 25.000 pladser i Parken var besat til Belgien-kampen.

Stor hyldest til Eriksen

Hvis man er en af de heldige, der får fingrene i en billet til Danmarks anden gruppekamp mod Belgien, vil man kunne se frem til en stor hyldest af Christian Eriksen.

Efter den danske stjerne kollapsede på banen i Danmarks første EM-kamp mod Finland, er hilsnerne til Eriksen strømmet ind, og torsdag aften vil hyldesten til Eriksen også fylde.

Onsdag sagde den belgiske stjerne og holdkammerat til Eriksen, Romelu Lukaku, at han sammen med det belgiske landshold vil sparke bolden ud i det 10. spilleminut for at ære danskeren.

Den plan er fankoordinator i DBU, Anders Hagen, helt med på.

- Der kommer til at ske flere ting. Der er mange fans, der gerne vil udtrykke deres støtte til 10’eren på landsholdet. Derfor er der planlagt en markering i det 10. minut, hvor rigtig mange danske fans - og mange andre på stadion, tror jeg - vil klappe siger han til TV 2.

Samtidig fortæller han, at det ikke er den eneste fan-markering, der er planer om.

- Der sker også andre ting i det 10. minut, som jeg ikke lige kan løfte detaljerne for, siger han.