Eriksen sender ny besked

Danmark spillede stort, men endte med at tabe 2-1 til Belgien i den første kamp efter Christian Eriksens kollaps i Parken.

Christian Eriksen har i minutterne efter nederlaget til Belgien været i kontakt med det danske fodboldlandshold.

Det fortæller Martin Braithwaite på pressemødet efter kampen.

- Han havde sendt en besked til os inde i WhatsApp-gruppen. Jeg tror, han skrev, "I er sgu bare så seje", tror jeg. Men jeg har ikke haft tid til at kigge på den, fordi jeg skulle lave interview, men jeg kunne se, der var en besked, allerede da vi kom ind i omklædningsrummet fra ham, siger den danske angriber.

Christian Eriksen er fortsat indlagt på Rigshospitalet, efter han kollapsede og fik hjertestop under lørdagens kamp mod Finland.

Det er ikke første gang, at Christian Eriksen har været i kontakt med sine holdkammerater. Allerede lørdag aften blev der sørget for, at spillerne ved selvsyn kunne se, at han var i god behold trods de tragiske omstændigheder.

Dagen efter havde Eriksen videokontakt til landsholdslejren, og på hospitalet fik han besøg af Kasper Schmeichel.

Mandag lagde Christian Eriksen et billede på de sociale medier, hvor han takkede hele verden for den enorme støtte, han har fået i kølvandet på sit kollaps.

Eriksen blev hyldet i Parken

Fra sengen på Rigshospitalet kunne den danske stjerne torsdag aften se Yussuf Poulsen sende Danmark foran allerede efter to minutter, hvor han køligt sendte bolden i netmaskerne og sørgede for en dansk drømmestart.

Otte minutter senere blev kampen kortvarigt afbrudt til fordel for en planlagt hyldest for Christian Eriksen. De 25.000 fans i Parken startede en ét minut lang klapsalve, som også nåede ned på banen.

I 2. halvleg viste Belgien ved flere lejligheder storspil, og takket være et mål fra Thorgan Hazard og Kevin de Bruyne vandt de med 2-1.

Men det var endnu en gang en aften, hvor følelserne overvandt det sportslige i Danmarks nationalarena.