EM fodbold

- Englands anfører ligner ikke sig selv

Som anfører for England og topscorer i Premier League er der store forventninger til Harry Kane.

1-0 og 0-0 taler sit tydelige sprog efter Englands første EM-kampe mod Kroatien og Skotland.

Forsvaret har været bedre end offensiven – også hvis man ser på spillet og ikke bare resultaterne.

Især anfører Harry Kane har været udskældt. Sæsonens Premier League-topscorer er blevet skiftet ud i begge kampe, og efter fredagens nullert på Wembley er han den spiller, der får de hårdeste bedømmelser i den britiske presse.

Som Gary Neville hurtigt opsummerede: Den engelske anfører ligner ikke sig selv

Sky Sports

- Kane har ikke set godt ud i Englands første kampe, hvor han har manglet sin sædvanlige skarphed. Det er nok en overraskelse for nogle, at han er blevet skiftet ud i begge kampe – men ikke for dem, der har set ham, skriver BBC og fortsætter:

- Han så forladt ud, da han blev erstattet med 16 minutter tilbage af kampen, men Southgate var nødt til at gøre noget, og det kan Kane ikke sige noget til.

I diverse karakterbøger (på en skala fra 1-10) får Kane også kritik, og flere steder får han laveste karakter af alle på banen.

Sky Sports giver Kane 3: Tungt og bekymrende. Mønstrede kun 19 boldberøringer, 63 procent i succesfulde afleveringer og ingen afslutninger inden for målrammen før udskiftningen. Som Gary Neville hurtigt opsummerede: Den engelske anfører ligner ikke sig selv.

The Guardian giver Kane 3: Endnu en ringen indsats fra anføreren. Tunge bevægelser og frygtelige afleveringer før han blev skiftet ud.

Independent giver Kane 4: Endnu en kamp der så ud til at forsvinde for ham, med en enkelt misset mulighed. Formen ser bekymrende ud, men har England råd til at spare ham?

I den sidste gruppekamp skal England møde Tjekkiet, mens Skotland skal møde Kroatien.