EM fodbold

Helsingør sender landsholdet afsted igen

Landsholdsspillerne kan se frem til opbakning allerede, når de forlader hotellet i Helsingør.

Det var ikke nogen engangsaffære, da borgerne i Helsingør viste deres kærlighed til landsholdet inden EM-kampen mod Belgien.

Igen mandag aften er der planer om at støtte spillerne, når bussen kører mod Parken, hvor den afgørende gruppekamp spilles.

Det skriver Helsingør Dagblad.

- EM-holdet, som holder til på Marienlyst Strandhotel, drager mod Parken klokken 18.30 og ruten går i minutterne efter via Allégade, til højre i krydset ved Danserindebrønden, ad Kronborgvej og Trækbanen til Kongevejen, skriver avisen.

Danmarks afgørende gruppekamp mod Rusland fløjtes i gang i Parken klokken 21, og tidligere i dag var spillerne på gåtur i byen.

Takker for støtten

Herrelandsholdet har gennem mange år haft fast base i Helsingør, og med tre EM-hjemmekampe i Parken har det været helt naturligt at indlogere sig i vante rammer.

Det betyder dog ikke, at alt har været, som det plejer at være. Inden den anden gruppekamp mod Belgien mødte hundredevis af fans op på gaderne i Helsingør for at sende spillerbussen af sted mod Parken, og det gjorde stort indtryk på blandt andre Kasper Hjulmand.

- Tusind, tusind tak for den opbakning, som vi har fået hele dagen. Vi kørte fra Helsingør, og jeg ved ikke, om alle fra Helsingør stod ude og hjalp os videre, sagde landstræneren efter 2-1-nederlaget til Belgien.

Søndag sagde landsholdet tak for den ekstraordinære støtte ved at stille op til holdfoto mod budskabet "TAK FOR STØTTEN HELSINGØR!".

Ud over Danmarks tre gruppekampe skal der også spilles en 1/8-finale i Parken.

Det kan dog ikke blive med dansk deltagelse, da opgøret i Parken står mellem nummer to i Gruppe D og nummer to i Gruppe E.

Danmark er med i Gruppe B.