EM fodbold

Russisk stjerne svarer igen på Yussuf Poulsens kommentar

Den russiske landsholdsspiller Aleksandr Golovin gider ikke bruge tid på Yussuf Poulsens ord om Ruslands landshold.

- Vi kan nærmest selv afgøre det, og hvis ikke man kan slå et hold som Rusland, fortjener man ikke at gå videre.

Så klar var meldingen fra den danske angriber Yussuf Poulsen, da han søndag skulle sætte ord på forventningerne til mandagens altafgørende EM-kamp mod Rusland.

Set med danske briller er det en udmelding, der vidner om stor kampgejst og tro på tingene forud for Danmarks sidste puljekamp, men med russiske briller opfattes meldingen formentlig anderledes.

I hvert fald hvis man spørger den russiske profil Aleksandr Golovin, der dog ikke ønsker at bruge tid på at irritere sig.

Hvad siger du til Poulsens ord?

- Ingen giver opmærksomhed til dem. Alle er så motiverede og tunede som muligt, siger Golovin ifølge Sports.ru.

Samtidig peger profilen på, at Rusland i hvert fald ikke har samme syn på det danske hold. Han sender store roser afsted til det danske landshold, som han synes har vist gode spillemæssige kvaliteter indtil nu.

- Vi har set, at det er et meget stærkt hold, der spiller i et meget højt tempo og med meget kraftfulde kanter. Holdet er på et meget højt niveau, og de kan ikke undervurderes, siger han.

De ved ikke, hvor voldsom Parken bliver

Selvom Golovin ser Danmark som en stærk modstander, er troen på egne evner fortsat intakt.

Han peger på, at holdet har brug for at score flere mål og levere bedre oplæg, men i det store hele synes han, det russiske mandskab er godt. Derfor kan Danmark formentlig se frem til en hård dyst, når de mandag skal kæmpe for deres videre færd i turneringen.

Men spørger man Yussuf Poulsens angrebskollega Martin Braithwaite, er der én ting, russerne ikke er forberedte på. Én ting, som kan give Danmark en vigtig fordel: den enorme opbakning fra tilskuerne i Parken.

- Jeg tror, de tænker, at de (Rusland, red.) kommer ind og mærker en stemning og et stadion, der er bag deres land. Men jeg tror ikke, de er forberedte på, hvor voldsomt det er, når de kommer hertil. Og samtidig er vi sindssygt sultne. Når vi går på den bane, kommer vi til at være som 11 løver, siger angriberen til DBU.

Danmark og Rusland tørner sammen klokken 21.00 mandag. Danmark er tvunget til at vinde kampen, hvis de fortsat vil have mulighed for at gå videre fra gruppespillet.