EM fodbold

Wass melder om godt nyt med rusten stemme

Daniel Wass var ikke med i Amsterdam, da Danmark spillede sig i EM-kvartfinalen. Han lå under sin dyne i Helsingør.

Mens EM-feberen raser i Danmark, har Daniel Wass været ramt af en helt almindelig og meget mere kedelig feber.

Det var derfor, højrebacken ikke var med i Amsterdam, da Danmark slog Wales i 1/8-finalen ved EM.

Men nu er der godt nyt:

- Jeg er på vej. Det er det vigtigste, siger Daniel Wass med rusten stemme til TV 2 SPORT tirsdag formiddag.

- Jeg har været lagt ned i tre-fire dage, men jeg er ved at være stille og roligt oven på igen. Jeg har haft en slem halsbetændelse og noget feber, så det var ikke så sjovt.

Fulgte med fra Helsingør

I gruppekampene var Daniel Wass en fast del af Danmarks startopstilling, så kontrasten kan næsten ikke have været større lørdag aften. Her lå Wass på sit hotelværelse i Helsingør, mens holdkammeraterne bankede Wales 4-0.

- Det var ikke sjovt, men jeg er glad for, at de vandt. Men det var ikke sjovt at se kampen på hotelværelset og have den følelse inden kampstart, at man i realiteten kunne ryge ud af EM liggende i sin seng. Den var ikke sjov, men jeg stolede 100 procent på drengene, at de nok skulle gå videre.

Med sejren over Wales gik Danmark videre til kvartfinalen, der spilles i Baku lørdag den 3. juli. Den kamp satser Wass på at være klar til:

- Heldigvis er der et par dage endnu, så det burde ikke være noget problem.

Inden kampen mod Tjekkiet har spillerne fået fri fra træning både mandag og tirsdag, men for Daniel Wass' vedkommende er det tid til at få benene i gang. Det er førsteprioritet, inden Wass spekulerer over, om han får comeback i startopstilingen.

- Det er op til Kasper (Hjulmand) at bedømme, hvem der skal spille. Det gode ved det her hold - og mig og Jens (Stryger Larsen, red.) - er, at vi alle støtter hinanden, ligegyldigt hvem der spiller. Vi har ét mål - det er at gå videre sammen.