Fodbold

Dortmund og Manchester United er enige om Sancho-handel

Manchester United betaler cirka 630 millioner kroner for Jadon Sancho, der er på vej til klubben fra Dortmund.

Det har været lang tid undervejs, men nu ser det ud til at være på plads.

Jadon Sancho kan inden længe kalde sig Manchester United-spiller. Torsdag skriver den unge englænders nuværende arbejdsgiver, Borussia Dortmund, i en fondsbørsmeddelelse, at de to fodboldklubber er enige om en handel.

United betaler 85 millioner euro - cirka 630 millioner kroner - for det offensive stjerneskud.

Manchester United bekræfter torsdag eftermiddag ligeledes på sin hjemmeside, at klubberne er enige.

Handlen går igennem, når de "kontraktmæssige detaljer" er blevet "koordineret og gennemført", som det lyder fra Dortmund.

Derudover skal Sancho bestå det obligatoriske lægetjek, inden skiftet er en realitet. Det vil ske efter EM, hvor Sancho er med for England, skriver United.

Allerede sidste sommer svirrede rygterne om, at United var ude efter Sancho, men det er altså først nu, at klubberne er blevet enige om rammerne for handlen.

21-årige Sancho vender dermed tilbage til Manchester. Inden han tog til Dortmund i 2017 spillede han således ungdomsfodbold i Manchester City.

I Dortmund blev det til 50 mål og 64 assister i 137 kampe for Sancho, der har vundet den tyske pokalturnering og Super Cuppen med klubben fra Ruhr-distriktet.

På landsholdet har Sancho spillet 20 kampe. Under EM er det kun blevet til cirka ti minutter på banen, efter at han blev skiftet ind i slutningen af Englands gruppekamp mod Tjekkiet.