EM fodbold

Yussuf Poulsen tæt på at være kampklar

Yussuf Poulsen sad på tribunen i Amsterdam, da Danmark spillede sig i EM-kvartfinalen. Nu satser han på at være klar til opgøret mod Tjekkiet.

Der er godt nyt fra landsholdslejren, inden holdet rejser til Baku for at spille EM-kvartfinale.

Angriberen Yussuf Poulsen, der har scoret to mål ved EM, er nemlig meget tæt på at melde sig klar til kamp, efter han sad ude med en baglårsskade i ottendedelsfinalen.

- Jeg trænede for mig selv i går og i forgårs, og det gik rigtig, rigtig fint. Jeg regner med at træne med i dele af træningen i dag og fuldt med i morgen, så jeg kan være klar til kampen. Det er målet, og forhåbentligt kan det lade sig gøre, siger Yussuf Poulsen til TV 2 SPORT.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Jeg har fået de antal dages pause, jeg skulle bruge for at blive klar. Der er altid en risiko efter en skade, men jeg har ikke mærket den indtil videre.

Kvartfinalen mod Tjekkiet spilles præcis en uge efter ottendedelsfinalen mod Wales, som Danmark bankede 4-0 på trods af flere udfordringer.

Ud over Poulsen sad Daniel Wass også helt ude, mens anfører Simon Kjær forlod banen i anden halvleg. Siden har Andreas Cornelius også oplevet problemer.

Flere danskere i problemer

  • Simon Kjær udgik med en skade mod Wales
  • Yussuf Poulsen sad ude med en skade mod Wales
  • Daniel Wass sad ude med sygdom mod Wales
  • Andreas Cornelius udgik af onsdagens træning

Torsdag formiddag træner landsholdet bag lukkede døre, inden de rejser til Baku først på eftermiddagen.

Fredag venter en træning på kampbanen. Det er sidste gang, landsholdet træner inden kvartfinalen lørdag klokken 18 dansk tid.