EM fodbold

Ny Tottenham-boss vil beholde Kane

Angriberen Harry Kane er blevet rygtet væk fra Tottenham. Manchester City har været nævnt som ny klub.

Tottenham vil beholde anfører Harry Kane.

Det siger klubbens nye fodbolddirektør, Fabio Paratici, til Sky Sports som svar på gentagne rygter om, at angriberen skulle være på vej væk fra London-klubben, fordi han vil vinde titler.

- At beholde ham er ikke kun mit mål, det er vores mål som klub, siger Paratici.

- Jeg kan ikke vente med at se ham spille. Lige nu er han en af de bedste angribere i verden. Han er en komplet spiller, rigtig speciel.

27-årige Kane har kontrakt med Tottenham frem til 2024. Paratici og Kane har ikke været i dialog endnu, siger direktøren.

- Jeg har ikke hørt fra ham endnu, fordi jeg ikke vil forstyrre spillere, som har travlt med at spille EM. Det er ikke fair, synes jeg. Spillerne er fokuserede på deres mål med landsholdet, siger Paratici.

Kane og England skal onsdag spille EM-semifinale mod Danmark på Wembley i London. Kane har indtil videre scoret tre mål ved slutrunden.

Tottenham sluttede som nummer syv i den seneste Premier League-sæson. Undervejs fyrede man José Mourinho som manager, hvorefter Ryan Mason overtog for resten af sæsonen.

Op til den kommende sæson har Tottenham ansat den tidligere Wolverhampton Wanderers-manager Nuno Espírito Santo som ny manager.