Fans i Danmark har til klokken 22 i aften, hvis de vil købe billet til finalen

Mulige finalebilletter vil gå til de mest loyale danske fans.

I et drømmescenarie, hvor Danmark stiller til start i EM-finalen på Wembley søndag, så kan 1000 danske tilskuere få lov til at deltage.

Men hvis du vil i betragtning til de eksklusive billetter, så skal du melde dig hos DBU inden klokken 22 tirsdag aften. Det oplyser DBU.

Tilmeldingen begyndte i eftermiddag klokken 16.

Selvom de engelske myndigheder har indført stramme rejserestriktioner, som rammer danske tilhængere til semifinalen, er der blevet lavet en særaftale til en eventuel finale.

Rejseboble

For at efterleve de britiske indrejseregler bliver de potentielle finalebilletter solgt som pakkeløsninger, med fly og transport til og fra stadion i bus på kampdagen uden mulighed for overnatning.

Pakkerejsen koster 4500 kroner og er lavet i samarbejde med DBU's officielle rejsepartnere. Det er kun medlemmer af fanklubben ForDanmark, der kan ansøge, og billetterne bliver fordelt efter DBU's loyalitetsprincip. Eventuelle købere kan kun ansøge om én billet. Derfor skal man være forberedt på at tage afsted alene. Indtil i dag fremgik det dog på DBU's hjemmeside, at man kunne købe to billetter per person.

Skulle Danmark ikke kvalificere sig videre til finalen, bliver beløbet refunderet til de, som er blevet udvalgt.

Kritik af engelske regler

De nuværende engelske indrejserestriktioner har gjort det næsten umuligt for danske tilskuere at få adgang til onsdagens semifinale, hvis man rejser fra Danmark.

For at kompensere for manglen af rejsende danske tilskuere, har danskere bosat i England og Skotland fået mulighed for at tilkøbe næsten 8000 billetter til kampen onsdag.

Tirsdag eftermiddag kunne DBU fortælle, at næsten alle billetter var blevet solgt.

De besværlige rejseregler har fået flere danske politikere til at kritisere den britiske regering og bedt regeringen om at rette henvendelse til briterne. Dog uden effekt.

Aftalen om mulige finalebilletter er ifølge DBU kommer i stand som en særaftale med UEFA:.