Fodbold

England i sorg: - Det hele ender i tårer

Selvom skuffelsen var stor i England, efter at det endte med et nederlag i EM-finalen, så hyldes det engelske landshold i landets medier dagen derpå.

De engelske spillere var knuste efter finalenederlaget til Italien. Nu forsøger de engelske medier at trøste dem.

Hvis unge spillere som Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka, der alle brændte straffespark, har brug for lidt opmuntring, kan de passende læse de engelske aviser.

- Det gør ondt... men vi er så stolte af jer, skriver Daily Express på forsiden.

Flere af aviserne bringer et billede af den engelske landstræner, Gareth Southgate, der trøster 19-årige Bukayo Saka, der brændte det afgørende straffespark.

Så tæt på...

De engelske aviser er kendt for at være benhårde. Men dagen efter EM-finalen hyldes den engelske præstation, samtidig med at aviserne også ærgrer sig over nederlaget.

- Så tæt på, skriver The Guardian, mens forsiden viser Bukayo Saka forsøge at skjule skuffelsen, da han læner sig op ad landstrænerens skulder.

The Guardian skriver desuden, at England har vundet landets anerkendelse og givet håb i en svær tid med coronapandemien.

- Efter halvandet år med frygt og isolation har fodbold i de sidste par uger mindet os om, at der også eksisterer andre ting, og at der også findes håb og varme, skriver The Guardians fodboldskribent Barney Ronay.

Den ultimative smerte

England havde ellers længe kurs mod den første EM-triumf nogensinde efter en tidlig scoring af Luke Shaw. Men Leonardo Bonuccis udligning sørgede for, at det hele endte med at skulle afgøres på straffespark.

England har adskillige gange i slutrundesammenhæng været i straffesparkskonkurrencer, hvor det er blevet til nederlag.

Søndag skete det så igen.

- Det hele ender i tårer, skriver Daily Mail.

- Den ultimative smerte... straffespark knuser vores hjerter igen, skriver The Daily Telegraph.

The Times går så vidt som til at kalde det for en forbandelse, efter at England kun formåede at score to gange på fem spark, mens Italien scorede tre gange på deres fem straffespark.

- Straffesparksforbandelse forhindrer Englands EM 2020-drøm, skriver The Times.

Mens England stadig ikke har formået at vinde EM-trofæet, så var det Italiens anden EM-triumf.

Selvom skuffelsen var stor i England, efter at det endte med et nederlag i EM-finalen, så hyldes det engelske landshold i landets medier dagen derpå.