Fodbold

Inter vil skære markant ned i truppen

Den italienske storklub meddeler, at de skal skære ned i spillerbudgettet med 15 til 20 procent.

Inter kunne i sidste sæson løfte Serie A-trofæet.

Pengene fra triumfen og de penge, der tikker ind i løbet af denne sæsons Champions League-deltagelse, er dog ikke nok til at redde økonomien.

Klubben lægger ikke skjul på, at coronapandemien har været hård ved klubben og dens kinesiske ejere. Derfor skal der nu skæres ned i truppen.

Inters direktør, Alessandro Antonello, afslører, at klubben sigter efter at lave markante nedskæringer i truppen.

- Målet er at reducere truppens omkostninger med 15 til 20 procent. Vi skal også lave et overskud på 80 millioner euro (cirka 600 millioner danske kroner) fra transfermarkedet, siger han til Radiocor ifølge Football Italia.

Her fortæller han ligeledes, at planen er at sælge spillere, der ikke er en del af projektet. Hvilke spillere, klubben stræber efter at afsætte, fremgår ikke af direktørens udtalelser.

Inter har dog allerede solgt den store profil Achraf Hakimi til franske Paris-Saint Germain.

Direktøren tilføjer ifølge Football Italia også, at klubben senere vil vurdere, hvorvidt man vil forhøre spillerne om en mulig lønnedgang.

Trækker sig fra USA-tur

Nyheden om, at Inter skal spare en masse penge, er ikke den eneste nyhed fra den milanesiske storklub denne onsdag.

Inter havde planer om at deltage i venskabsturneringen Florida Cup som forberedelse til den kommende sæson.

Holdet har dog besluttet ikke at rejse til USA på grund af de mulige risikoer ved at rejse i øjeblikket som følge af coronapandemien.

De skriver derfor i en pressemeddelelse, at de følger trop, efter Arsenal tidligere onsdag meddelte, at de trak sig fra opstartsturneringen.