Fodbold

United er enig med Real Madrid om køb af Varane

Den engelske fodboldklub kan se frem til at få forstærkning til forsvaret i form af fransk verdensmester.

Fodboldklubben Manchester United meddeler tirsdag aften på sin hjemmeside, at den er blevet enig med Real Madrid om at købe den spanske klubs forsvarsspiller Raphaël Varane.

Han skal først bestå et lægetjek og have aftalt sine personlige betingelser, lyder det i meddelelsen.

Overgangen har været varslet gennem et stykke tid, og Real Madrid har allerede lagt en afskedssalut ud på klubbens hjemmeside.

- Vores klub takker dig for din professionalisme og eksemplariske opførsel gennem de ti sæsoner, hvor du har båret vores trøje og vundet 18 titler, lyder det på hjemmesiden.

28-årige Raphaël Varane har siden 2011 været tilknyttet Real Madrid, hvor han har fejret store triumfer siden skiftet fra Lens i hjemlandet.

Han har blandt andet vundet tre spanske mesterskaber og fire Champions League-titler med den spanske storklub.

Raphaël Varane blev desuden verdensmester med Frankrig i 2018.

Har længe været rygtet væk

Franskmanden har kontraktudløb med Real Madrid næste år, og han har længe været rygtet på vej væk fra spanierne.

Manchester United har i forvejen spillere som englænderen Harry Maguire, svenske Victor Lindelöf og ivorianeren Eric Bailly til pladserne i midterforsvaret.

De engelske rekordmestre, der senest vandt Premier League i 2013, er gået i gang med oprustningen til den kommende sæson.

For nylig hentede Manchester United offensivspilleren Jadon Sancho hos tyske Borussia Dortmund i en handel til omkring 630 millioner kroner.

Real Madrid skal til gengæld finde andre spillere til sit midterforsvar.

For nylig forlod klubbens mangeårige stjerne og anfører, Sergio Ramos, klubben. Spanieren udgjorde i lang tid en solid duo i midterforsvaret sammen med Raphaël Varane.