Fodbold

FCK sælger Viktor Fischer

Viktor Fischer skifter til belgisk fodbold, men skal stadig spille under en dansk cheftræner.

Efter tre år i den hvide FCK-trøje skal Viktor Fischer fremover trække i en rød trøje i den belgiske liga.

FC København har nemlig solgt offensivspilleren Viktor Fischer til Royal Antwerp, som har den tidligere FC Midtjylland-træner Brian Priske som cheftræner.

Det skriver FCK på sin hjemmeside.

- Viktor har været en markant figur i FC København i de senere år både på og uden for banen, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

- Han har været en stærk ambassadør for klubben, og vi har været stolte over at have ham. Derfor er det også med blandede følelser, vi sender ham videre.

Den belgiske klub oplyser, at Fischer har underskrevet en fireårig kontrakt.

Fischer takker for støtten.

Selvom Fischer ikke har været en del af truppen til de seneste kampe, fordi cheftræner Jess Thorup har siet ham fra, forlader han klubben på en god måde.

- Den opbakning, jeg oplevede helt til det sidste fra omklædningsrummet, byen og fansene, er ikke mange forundt selv efter et helt liv. Jeg gik hver kamp på banen som det stolteste menneske, og jeg forlod også banen stolt, hvilket resultat vi end fik, fordi jeg bar byens logo på brystet.

- Jeg har kun kærlighed til overs for klubben og vil arbejde hårdt for at være dygtig nok til at vende tilbage senere i min karriere, siger Viktor Fischer.

Den tidligere danske landsholdsspiller ankom til hovedstadsklubben i 2018 fra Mainz.

Nu skifter han til Royal Antwerp, som endte på tredjepladsen i seneste sæson.