Fischer-salg var det rigtige, siger FCK-træner

FCK solgte Viktor Fischer til Royal Antwerp, og det var den rigtige løsning, mener FCK-cheftræner Jess Thorup.

FC København slog søndag aften OB med 2-0, og det var første kamp i Superligaen for FCK, efter at Viktor Fischer blev solgt til Royal Antwerp.

Og selv om den profilerede kantspiller ikke har spillet meget i FCK denne sæson, har hans skifte alligevel vakt stor opmærksomhed og omtale.

FCK-cheftræner Jess Thorup fortæller, at det var den rigtige beslutning at skille sig af med Viktor Fischer, men ønsker ham samtidig alt det bedste i Belgien.

- Vi er overbeviste om, at det var det rigtige at gøre, så Viktor Fischer forhåbentlig kan komme tilbage til det niveau, vi ved, han kan have.

- Det niveau håber jeg meget, han får forløst i Belgien.

Jess Thorup hylder i samme ombæring Viktor Fischer og siger, at han er én af de helt store i FCK-regi, men understreger igen, at niveauet ikke har været, som hverken FCK eller Viktor Fischer selv ønsker.

- Der er rigtig mange store spillere, der er kommet og gået i FC Københavns historie, og Viktor Fischer er helt bestemt en af dem.

- Han kom i 2018, hvor han tog Superligaen med storm. Siden da er det, blandt andet pĂĄ grund af skader, gĂĄet ned ad bakke, lad mig sige det sĂĄdan.

En af de spillere, der skal træde i karakter efter Viktor Fischers afgang, er Mohamed Daramy, og Jess Thorup lovpriser den unge kantspillers indsats i OB-kampen.

- Daramy gjorde næsten, som det passede ham. Han skabte virkelig noget ravage, han var virkelig stærk i dag.

- Han var en af ĂĄrsagerne til, at vi ogsĂĄ kunne fĂĄ noget momentum i vores omstillingsmuligheder, fordi han med sin fart og sine styrker i Ă©n mod Ă©n situationer har nogle store styrker.

FC København skal igen i aktion torsdag, når hovedstadsklubben flyver til Bulgarien for at møde Lokomotiv Plovdiv.