Fodbold

Medier er enige: PSG har taget kontakt til Messi

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona udløb 30. juni. Torsdag blev det meddelt, at en ny aftale er død.

Det er fortsat uvist, hvor angriberen Lionel Messi fortsætter sin fodboldkarriere efter, at det torsdag kom frem, at tiden i FC Barcelona er slut.

Messis bagland har ifølge den franske avis Le Parisien taget kontakt til Paris Saint-Germain om et muligt skifte. Også ESPN erfarer, at der er kontakt mellem parterne.

Ifølge mediet arbejder direktørerne i PSG i øjeblikket på at strikke en økonomisk pakke sammen, som kan få Messi til den franske hovedstadsklub.

Det samme meddeler transferjournalisterne Fabrizio Romano, Gianluca di Marzio og Nicolo Schira, der alle skriver, at PSG har taget kontakt til Messi og arbejder på en handel.

Sidstnævnte går endda skridtet videre og skriver, at en kontrakt på 50 millioner euro om året frem til 2024 er blevet tilbudt til argentineren.

Hvis 34-årige Messi ender i PSG, kan han blive genforenet med en anden superstjerne, nemlig den brasilianske angriber Neymar, der ligeledes har en fortid i Barcelona.

Klubben er over alt andet - selv over den bedste spiller i verden

Joan Laporta

Messi linkes til Pochettino

Ifølge den store franske sportsavis L'Equipe har storholdet tidligere anset det for urealistisk grundet økonomien at hente Messi, men klubben har dog hele tiden holdt øje med udviklingen i sagaen om legenden.

The Athletic og The Independent skriver, at Lionel Messi allerede har taget kontakt selv til landsmanden Mauricio Pochettino, der er træner for PSG.

Den argentinske træner forklarer selv på et pressemøde fredag, at klubben ser på mulighederne, og at Messi er en af dem.

Barcelona og Messi var ifølge den spanske storklub enige om en ny kontrakt. Men den spanske ligas økonomiske regler – som blandt andet indebærer et lønloft – gør ifølge Barcelona, at den nye aftale ikke kan laves.

Fredag kommenterede FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, Messis exit på et pressemøde.

- Klubben er over alt andet – selv over den bedste spiller i verden, sagde Laporta ifølge Reuters.

PSG arbejder bedre på at forbedre holdet

Messis kontrakt med Barcelona udløb 30. juni. Parterne var dog enige om en ny kontrakt. Men den spanske ligas økonomiske regler - som blandt andet indebærer et lønloft - gør ifølge Barcelona, at den nye aftale ikke kan laves.

Laporta tilføjede, at Messi har alternative muligheder med henvisning til andre klubber. Ingen bliver dog nævnt. PSG-træner Mauricio Pochettino siger ifølge Reuters, at klubben "arbejder hårdt på at forbedre holdet, hvor det er muligt".

Pochettino tilføjer, at han klar over, hvad der skete med Messi torsdag, men at han ikke vil kommentere yderligere, da fokus er på den nye sæson.

TV 2 SPORT har bedt tre kompetente herrer om deres bud på de mulige destinationer for Lionel Messi, og de sender alle den argentinske troldmand i retning af den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain.

Det kan du læse mere om her: