Fodbold

- Jeg ser frem til at indlede et nyt kapitel, siger Messi

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi har skrevet en toårig kontrakt med PSG, som han er opsat på at skabe noget specielt med.

Rygterne har svirret længe, men nu er det officielt.

Efter 20 år i FC Barcelona har Lionel Messi fundet sin nye fodboldadresse, som bliver i Paris hos storholdet PSG.

Her forventer den argentinske stjerne at kunne skabe store ting, og han glæder sig til at komme i gang.

- Jeg ser frem til at indlede et nyt kapitel i min karriere i PSG. Alt i klubben matcher mine ambitioner, og jeg ved hvor stort potentiale, der er i holdet og trænerteamet her. Jeg er opsat på at hjælpe med at skabe noget specielt for klubben og fansene, og jeg glæder mig til at komme ud på banen på Parc des Princes, siger Lionel Messi til PSG's hjemmeside.

Lionel Messi har skrevet en toårig kontrakt med den franske storklub, hvor han kommer til at spille med nummer 30 på ryggen.

Stor glæde hos direktøren

Hele tirsdagen har de parisiske fans fulgt Messi rundt i den franske hovedstads gader.

Først ventede de på ham i lufthavnen. Senere blev han hyldet af store menneskemængder uden for Paris Saint-Germains stadion. Og til sidst stimlede de spændte fans sammen ude foran Messis hotel midt i Paris.

Glæden og begejstringen over verdensstjernens skifte var altså stor hos PSG-fansene. Men fansene og Messi selv er ikke de eneste, der har udtrykt glæde over aftalen.

PSG's administrerende direktør, Nasser Al-Khelaifi, er selvsagt også godt tilfreds med tirsdagens afsluttede forhandlinger.

- Jeg er glad for, at Lionel Messi har valgt at slutte sig til Paris Saint-Germain, og vi er stolte over at byde ham og hans familie velkommen til Paris. Han har ikke lagt skjul på sit ønske om at fortsætte med at konkurrere på allerhøjeste niveau og vinde trofæer, og naturligvis er vores ambition som klub at gøre det samme.

- Tilføjelsen af ​​Leo til vores verdensklassehold fortsætter et meget strategisk og vellykket transfervindue for klubben. Anført af vores fremragende træner og hans stab ser jeg frem til, at teamet sammen kan skrive historie for vores fans over hele verden, siger Al-Khelaifi til klubbens hjemmeside.

PSG har indkaldt til pressemøde onsdag klokken 11.00, hvor det forventes, at klubben og Lionel Messi vil sætte yderligere ord på det markante skifte.