Fodbold

Messi er enig med PSG, skriver store medier

Alt tyder på, at Lionel Messis næste arbejdsgiver bliver den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain med en årsløn på omkring 260 millioner kroner.

Nu skulle den være god nok.

Store medier som L'Equipe, Le Parisien, Skysports og Fabrizio Romano, kendt for at breake store handler i international fodbold, skriver, at Lionel Messi er på vej til Paris for at underskrive en toårig aftale med Paris Saint-Germain.

Nyhedsbureauet Reuters, der har været foran Messis hus hele morgenen, oplyser, at argentineren er kørt mod lufthavnen for at flyve til Paris, hvor han forventes at lande tirsdag eftermiddag for at gennemgå lægetjek og underskrive kontrakten.

Journalist på spanske LaSexta Maria Garrido skriver, at hun har talt med Lionel Messis far, Jorge, i Barcelona Lufthavn. Han bekræfter, at hans søn skriver under med PSG tirsdag.

Senere deler selvsamme journalist en video af Lionel Messi og familien på vej til lufthavnen i Barcelona:

Paris Saint-Germain har endnu ikke bekræftet, at den 34-årige superstjerne er på vej til klubben. Fabrizio Romano skriver, at argentineren kan se frem til en årsløn på omkring 260 millioner kroner.

Klubben forventer at præsentere sin nye spiller ved et pressemøde onsdag.

Få seneste nyt i vores liveblog her. TV 2 SPORTs reporter i Paris er på vej til lufthavnen, som Messi forventes at lande i.

Fylder alt i Frankrig

De seneste dage har det været svært at finde et fransk medie, hvor Messis navn ikke florerer på forsiden.

Frankrigs største sportsavis L'Équipe har to dage i træk prydet forsiden med historien om Lionel Messi.

- Utålmodighedens stadie, står der på tirsdagens forside.

Mandag stimlede forventningsfulde PSG-fans op foran klubbens hjemmebane, Parc des Princes, med håbet om at kunne få et glimt af Lionel Messi. Det fik de dog ikke. Tirsdag er historien den samme, og måske er de mere heldige denne gang.

Imens de franske fans samler sig foran stadion i Paris, er FC Barcelona-medarbejdere på arbejde foran den spanske klubs stadion, Camp Nou. Her er de i gang med at fjerne billedet af det argentinske klubikon på stadionets facade.

Ønskede ikke at forlade Barcelona

Selvom Lionel Messi, der i øjeblikket står uden kontrakt, kan se frem til en tilværelse i en storsatsende klub fyldt med stjerner, var PSG ikke hans førsteprioritet.

Klubben, han har været en del af siden 2003, FC Barcelona, har nemlig en særlig plads i hans hjerte. Men søndag tog han afsked med den spanske klub, hvis økonomi ikke tillod en kontraktforlængelse.

- I virkeligheden vil jeg ikke det her. De seneste par dage har jeg tænkt meget over, hvad jeg skal sige. Og for at være ærlig kan jeg ikke komme på noget. Det er svært for mig efter så mange år. Jeg er ikke klar til det, sagde en berørt Lionel Messi som det første på et pressemøde.

Det var dog ikke muligt for Messi at fortsætte i Barcelona. For selvom Barcelona og Lionel Messi var nået frem til en aftale, som begge parter gerne ville underskrive, kunne det ikke lade sig gøre på grund af LaLigas lønloft.

Messi indvilligede ellers i at halvere sin løn, men heller ikke det var nok til at overholde den spanske ligas regler.