Barcelona-legende får svært ved at se Messi i PSG-trøje

Andrés Iniesta, der spillede sammen med Lionel Messi i 14 år, er ærgerlig over at se ham forlade FC Barcelona.

FC Barcelona-legenden Andrés Iniesta får svært ved at se Lionel Messi spille for Paris Saint-Germain.

Det siger han tirsdag, samme dag som Messis skifte til det franske storhold blev en realitet.

- Det bliver svært at se ham i en anden trøje end Barcelonas, siger Iniesta, der spillede sammen med Messi i den spanske storklub i 14 år og flere gange vandt alt, hvad der er et vinde på klubplan.

- Jeg ved ikke, om overrasket er det rigtige ord, tilføjer spanieren om den 34-årige argentiners skifte.

- Leo har repræsenteret Barcelona i så mange år. Men nogle gange dikterer skæbnen, hvordan tingene udvikler sig. Jeg kender ikke detaljerne, men det er en situation, som folk må lære at håndtere.

Roser Messi

Trods ærgrelse over at se Messi forlade Barcelona, så er Andrés Iniesta dog fuld af lovord om sin tidligere holdkammerat.

- Som spiller har han bare overgået alt og alle. Jeg har aldrig set en spiller så god som ham, og det tror jeg heller aldrig, at jeg kommer til, siger den 37-årige spanier, der i 2018 forlod FC Barcelona til fordel for japanske Vissel Kobe.

Også den tidligere Barcelona-stjerne Ronaldinho har tirsdag reageret på Lionel Messis skifte til den franske klub.

Held og lykke

Han ønsker sin tidligere holdkammerat fra 2004 til 2008 held og lykke i PSG, som brasilianeren selv repræsenterede, inden han skiftede til FC Barcelona i 2003.

- Det er en stor ære for mig at have spillet i disse to klubber og nu også se min ven bære denne (PSG's, red.) trøje. Må du få mange lykkelige stunder Leo!, skriver Ronaldinho på Twitter.

Det var netop Ronaldinho, der tilbage i 2005 lagde op til Lionel Messis første mål for Barcelonas førstehold, da argentineren var bare 17 år gammel.

Messi nåede at spille 778 kampe og score 672 mål for FC Barcelona, som han blandt andet har vundet ti spanske mesterskaber og fire Champions League-titler med.

Argentineren har fået en toårig kontrakt med Paris Saint-Germain med option på yderligere et års forlængelse.