Fodbold

Billede med Thomas Frank er gået viralt

Thomas Frank kunne nok ikke have ønsket sig en bedre start som Premier League-manager.

Hvis fodboldfans ikke vidste, hvem Brentford-manager Thomas Frank var inden fredagens Premier League-åbningskamp, ved de det sandsynligvis nu.

Efter mandskabets 2-0-sejr over Arsenal har et billede med den danske manager nemlig spredt sig på de sociale medier.

Et billede, hvor Thomas Frank under sin rundtur med klapsalver til fansene stopper op og fejrer sejren med en glad dreng. Det er der kommet et flot billede ud af, hvor man kan se, hvor meget fodbold betyder.

Frank og den unge fan holder hinanden i hænderne, mens de stirrer hinanden ind i øjnene. De har begge åben mund, som om de stadig har lidt svært ved at forstå, at Brentford vandt sæsonens første Premier League-kamp.

- Sikke et smukt billede, skriver den tidligere fodboldspiller Gary Lineker på Twitter.

Den nuværende ekspert for blandt andre BBC har over otte millioner følgere på det sociale medie.

Også 433 på Instagram, der har over 40 millioner følgere, har delt billedet.

- Brentfords manager Thomas Frank fejrede gårsdagens sejr over Arsenal med fansene ♥️, skriver den populære fodboldprofil.

"Sæsonens bedste foto"

Listen med store konti fortsætter. Således har PF | Transfer News (561.500 følgere) og FootballFunnys (825.000 følgere) også delt billedet. Begge med teksten: ”Første kamp i sæsonen, og vi har allerede fundet sæsonens foto”.

Det var tydeligt at se, hvor meget fansenes opbakning på Brentford Community Stadium betød for den danske manager.

For første gang i klubbens historie spiller de i Premier League, og det kunne byens fans godt lide. I hvert fald bedømt på lydniveauet.

- De var helt fantastiske. Det var mere end ti ud af ti med atmosfæren, de konstante tilråb og den vedvarende støtte til holdet, siger Thomas Frank til BBC.