Thomas Frank vil helst være foruden det cirkus, der følger med succesen

Thomas Frank og Brentford er under et voldsomt pres fra medierne efter oprykningen til Premier League.

Thomas Frank er på kort tid blevet et internationalt navn.

Efter oprykningen til Premier League med Brentford er den danske cheftræner blevet en del af verdens største og mest eksponerede fodboldliga, og det kan i den grad mærkes. Det fortæller han på et virtuelt pressemøde ifølge B.T.:

- Jeg kan godt mærke, at det her er rigtig, rigtig stort. Vores klub bliver eksponeret og vist i 190 lande. Hele klubben er under et voldsomt pres, og det er et vanvittigt cirkus at være en del af.

- Der er en atmosfære, der ikke kan beskrives. Når vi holder presseseancer med de engelske medier, er der 20-25 til stede. Så ved man, det er stort. Vi er jo en lille klub, der i lang tid bare har været et stop på busruten midt i et arbejderkvarter, siger Thomas Frank.

Endnu kan han gå i fred i det centrale Londons gader, men situationen er en ganske anden i Brentford, der er en forstadsby i West London. Og den danske succestræner forventer kun at blive genkendt af endnu flere i den kommende tid.

Det jubler han ikke ligefrem over, da han hellere vil fokusere på fodbolden og sin familie.

Thomas Frank fik en perfekt start på sin tid i Premier League. Fredag aften, da denne sæson åbnede, besejrede hans tropper Arsenal 2-0.

Er gået viralt

Efter sejren blev der taget et billede, der fik den tidligere Brøndby-træner til at gå viralt på internettet.

Et billede, hvor Thomas Frank under sin rundtur med klapsalver til fansene stopper op og fejrer sejren med en glad dreng. Det er der kommet et flot billede ud af, hvor man kan se, hvor meget fodbold betyder.

Frank og den unge fan holder hinanden i hænderne, mens de stirrer hinanden ind i øjnene. De har begge åben mund, som om de stadig har lidt svært ved at forstå, at Brentford vandt sæsonens første Premier League-kamp.

- Sikke et smukt billede, skriver den tidligere fodboldspiller Gary Lineker på Twitter, som har mere end otte millioner følgere på sin profil.

Også 433 på Instagram, der har over 40 millioner følgere, har delt billedet.

- Brentfords manager Thomas Frank fejrede gårsdagens sejr over Arsenal med fansene ♥️, skriver den populære fodboldprofil.

Listen med store konti fortsætter. Således har PF | Transfer News (561.500 følgere) og FootballFunnys (825.000 følgere) også delt billedet. Begge med teksten: "Første kamp i sæsonen, og vi har allerede fundet sæsonens foto".