Fodbold

FCK bekræfter bud på komet fra Ajax

FCK forhandler med Ajax, og Club Brugge er ikke længere aktuel for Mohamed Daramy.

Den hollandske storklub Ajax har afgivet et bud på FC Københavns offensive profil Mohamed Daramy.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside søndag, efter to danske aviser har skrevet om et muligt salg af U21-landsholdsspilleren.

- FC København kan bekræfte, at der er modtaget et tilbud på Mohamed Daramy fra AFC Ajax. Der pågår i øjeblikket forhandlinger mellem parterne, og der er ikke sikkerhed for, at en aftale vil blive indgået, skriver FCK.

Klubben har tidligere udsendt en lignede meddelelse om et bud fra belgiske Club Brugge, men det er ikke længere aktuelt.

- Mohamed Daramy har meddelt, at han ikke ønsker at skifte til Club Brugge NV, og forhandlingerne mellem FC København og Club Brugge NV er derfor bragt til ophør, skriver FCK.

Ifølge avisen B.T. er FCK og Ajax enige om en pris på omkring 90-105 millioner kroner, hvilket vil gøre Mohamed Daramy til det største salg i klubbens historie.

Avisen skriver også, at Daramy efter FCK's ønske spiller mod både Sønderjyske søndag og Sivasspor i Conference Leagues playoffrunde torsdag, inden han skifter til Ajax.

Ekstra Bladet melder om en pris på omkring 100 millioner kroner plus bonusser, hvilket var cirka 20 millioner kroner større end Club Brugges nu afviste bud.