Fodbold

Hjulmand har besøgt Eriksen i Italien

Den danske landstræner Kasper Hjulmand var i sidste uge på besøg hos Christian Eriksen i Italien.

Kasper Hjulmand skulle tirsdag udtage sin første landsholdstrup uden Christian Eriksen.

En trup, der bød på fire nye navne i forhold til sommerens EM-slutrunden.

Alligevel kunne Hjulmand ikke komme udenom at tale om Christian Eriksen, der selvsagt stadig fylder rigtig meget omkring landsholdet. Og på tirsdagens pressemøde kunne Hjulmand også afsløre, at han netop har været en tur sydpå.

- Jeg talte med Christian i sidste uge, hvor jeg besøgte ham i Italien. Jeg vil gerne holde vores samtale mellem Christian og mig, men jeg kan sige, at jeg også var sammen med ham på Fyns land lige efter slutrunden.

- Vi tager det hele i Christians tempo. Christian bestemmer tempoet. Og med respekt for det, vil jeg bare sige, jeg er i tæt kontakt med Christian. Men det er ham, der styrer tempoet, siger landstræneren på pressemødet.

Informationerne om Christian Eriksen har af gode grunde været sparsomme efter EM-slutrunden.

"Har det godt og er i god form"

Glædelige nyheder kom dog ud tidligere på måneden, da Eriksens klub, Inter, kunne fortælle, at danskeren var i Milano og var i god form.

Her mødte Eriksen ind på klubanlægget og hilste på klubdirektører, træneren, holdkammerater og resten af staben.

- Eriksen har det godt og er i god fysisk og mental form.

- Han vil nu følge et genoptræningsprogram, der er lavet af danske læger i København, som vi vil samarbejde med fremadrettet. Inters lægestab vil naturligvis blive informeret og opdateret gennem processen, skrev Inter i den korte meddelelse i starten af august.

Siden har Inter også udgivet en video på sine sociale medier, der viser, Eriksen er rundt og hilse.