Fodbold

- Jeg bliver i Tottenham, bekræfter Kane

Harry Kane bekræfter onsdag eftermiddag, at han ikke skifter væk fra Tottenham i indeværende transfervindue.

En lang transfersaga ser ud til at have fået en ende. I hvert fald indtil videre.

For onsdag bekræfter Harry Kane, at han har i sinde at blive i Tottenham. Det skriver han på sin twitterprofil, hvor han udlægger teksten med følgende formulering:

- Jeg kommer til at blive i Tottenham denne sommer og vil være 100 procent fokuseret på at hjælpe holdet med at opnå succes. COYS!

Ydermere sender han en varm hilsen til klubbens fans.

- Det var fantastisk at se modtagelsen fra Spurs-fansene i søndags og at læse nogle af de mange støttebeskeder, jeg har modtaget i løbet af de sidste par uger.

Vedvarende rygter om City-skifte

Den 28-årige angriber har ellers været i vælten denne sommer.

For Kane er af adskillige medier blevet meldt færdig i Tottenham, da han angiveligt skulle have ønsket et klubskifte. Især Manchester City er ofte blevet nævnt som en kommende destination for den engelske landsholdsanfører.

Harry Kane har desuden været fraværende på Tottenhams træningsanlæg, og flere medier har spekuleret i, at Kane forsøgte at tvinge et klubskifte igennem ved at nægte at træne. Spekulationer, som Kane dog selv manede til jorden.

- Jeg ville aldrig gøre noget for at bringe mit forhold til fansene, som har givet mig urokkelig støtte i min tid i klubben, i fare. Sådan har det altid været, og sådan er det i dag, skrev Harry Kane på Twitter.

Og nu ser det så altså ud til, at topangriberen bliver i Tottenham i den kommende sæson. I hvert fald bliver det næppe til et skifte i dette transfervindue.

Den 28-årige angriber var ikke i truppen til Tottenhams første kamp i den nye Premier League-sæson, men i weekenden fik han 18 minutter på banen, da Tottenham besejrede Wolverhampton.

For nylig var han med til at vinde EM-sølv med England. Han var anfører og scorede fire mål ved slutrunden for England, der tabte finalen i London til Italien efter straffesparkskonkurrence.