Fodbold

PSG-chef bekræfter: Mbappé vil til Real Madrid

PSG's sportsdirektør bekræfter, at Kylian Mbappé ønsker at skifte til Real Madrid. Sportsdirektøren kalder samtidig Real Madrids ageren for 'ulovlig'.

Endnu en kæmpetransfer kan være under opsejling.

Kylian Mbappé ønsker at skifte den franske storklub PSG ud med Real Madrid, og den spanske klub har afgivet et bud på franskmanden.

Det fortæller sportsdirektør i Paris Saint-Germain, Leonardo Nascimento, i et interview med få udvalgte internationale medier - heriblandt franske L'Équipe og spanske Marca.

- Mbappé vil gerne til Real Madrid, og vi vil ikke holde ham tilbage. Vi sagde nej til Madrids første tilbud, men hvis vores betingelser bliver imødekommet, så må vi se, siger sportsdirektøren.

Real Madrid har ifølge sportsdirektøren afgivet et bud, der ligger et sted mellem 160 og 180 millioner euro svarende til et beløb mellem 1,2 og 1,4 millarder danske kroner.

Men det er pure afvist af PSG, der langt fra er tilfreds med Real Madrids jagt på den 22-årige superstjerne.

- Vi har ingen planer om at tale med Real Madrid om Mbappé igen. Vil de hæve deres bud? Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, hvad jeg har sagt om Madrids attitude. De har arbejdet på Mbappé i to år og har talt med alle mulige. Også familien, siger Leonardo Nascimento.

Voldsomt transfervindue

Skulle det ende med et skifte for Kylian Mbappé, vil han bidrage til et i forvejen spektakulært transfervindue.

Blandt de store navne, der har skiftet klub i løbet af sommeren, kan nævnes Lionel Messi, Romelu Lukaku, Jack Grealish, Sergio Ramos, Jadon Sancho, Raphael Varane, Gianluigi Donnaruma og Achraf Hakimi.

Selvom PSG har stået for at hente flere af de prominente navne, har klubben dog ingen intentioner om at lade Kylian Mbappé gå - og i så fald ikke billigt.

- Real Madrids bud på Mbappe virker som en strategi for at vise, at de har prøvet alle løsninger for at hente Mbappé. De har været respektløse, fejlagtige, ulovlige og uacceptable. Vi accepterer ikke 160 millioner Euro. Hvis han vil afsted, bliver det på vores vilkår, siger Leonardo Nascimento til Marca.

Mbappé skiftede fra Monaco til PSG i 2017, og han har scoret 133 mål for den franske storklub i 174 kampe.